Met bijna vijfentwintig jaar ervaring in het ‘stijlen’ van verschillende inrichtingen zoals showrooms,  restaurants, (eet)café's  en woningen tot karaktervolle interieurs, probeert Cees Hendrikx zich te onderscheiden in zijn werkgebied.  Met ambachtelijk vakmanschap in zowel oude, nieuwe als bijzondere technieken lukt het Cees steeds een sfeer te creëren die is  gericht op de persoonlijke interieurwensen van zijn klanten.

In zijn showroom verzorgd Cees workshops voor (vrienden) groepen, vaklieden en liefhebbers die graag een meubel een nieuwe look willen geven. Tevens kunt u bij Cees Hendrikx terecht voor persoonlijk advies over kleur, interieur en een eventuele restyling daarvan.

Goede verf- en gereedschapskeuzes zijn essentieel voor een goed resultaat. Daarom voert Cees Hendrikx een eigen kwaliteits-verflijn. Deze bestaat uit een latex, krijtverf, vernis en craquelé. Deze verven zijn te bestellen via deze website of te verkrijgen in de showroom.

Restyling oude meubels

In deze workshop ga je een zelf meegebracht meubel(deel) restylen. Een drietal technieken zijn mogelijk waaruit vooraf een keuze gemaakt dient te worden.

Advies

Advies op maat en begeleiding bij het restylen van meubels en interieurs. Een juiste verf- en materiaalkeuze is essentieel voor een goed resultaat.

Groepsuitjes

Schilder gezellig en creatief met elkaar aan een speciale opdracht.
Zeer geschikt voor teambuilding, vriendengroepen of familiedagen.

Decoratieve technieken

In deze workshop leer je meerdere technieken zoals bladmetaal-imitatie, craquelé, patineren en werken met eff ectverf, toe te passen op oefenmateriaal.

Kwaliteits-verflijn

Cees Hendrikx beschikt over een eigen kwaliteits-verflijn. Onder andere een Super Latex, een Krijtverf, een Craquelé-gel en een vernis. De verven kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden.

Over Cees Hendrikx

Cees is een gedreven vakman die zijn ervaring en kennis aan collega's, geïnteresseerden en liefhebbers met passie overbrengt in zijn workshops en persoonlijke adviezen.